مهارت های نرم مناسب یک حسابدار چیست؟ + روش های آموزش آن
مهارت های نرم مناسب یک حسابدار چیست؟ چه مهارت هایی لازم است تا بتوانیم به یک فرد موفق تبدیل شویم؟ در این مقاله می خواهیم راجع به این موضوع صحبت کنیم و شما را با سافت اسکیل هایی که می توانید به کمک آن برای رشد مهارت ها و جایگاه خود در زمینه حسابداری اقدام کنید آشنا سازیم.
مهارت های نرم مناسب یک حسابدار چیست؟
یکی از سوالاتی که ممکن است شما به عنوان بخشی از جامعه حسابداران داشته باشید آن است که مهارت های نرم مناسب یک حسابدار چیست؟ در این خصوص می توان به چند مورد زیر اشاره کرد که عبارتند از:
- مهارت های ارتباطی: شاید بتوان پرکاربردترین و یکی از مهم ترین استعدادها و دانشی را که می توان برای حسابداران و غالب مشاغل دیگر درنظر گرفت، مهارت ارتباطی دانست. مهم است به عنوان یک متخصص مالیات و کسی که در بخش مالی کار می کند، داده ها و اطلاعات حیاتی اقتصادی را به طور موثر به مشتریان خود منتقل کنید. آگاه سازی آنها نسبت به تکالیف مالیاتی، مالی، وضعیت اقتصادی و مواردی از این قبیل وظایفی هستند که به این مهارت مربوط می شوند.
- شبکه سازی: مورد دیگری از مهارت های نرم مناسب یک حسابدار، شبکه سازی است که مربوط به توانایی شما در ایجاد رابطه های پایدار هم با مشتری و نیز همکاران می شود. یادگیری چنین استعدادی برای تمامی افرادی که با ارباب رجوع برخورد دارند یا به صورت گروهی کار می کنند ضروری است.
- مدیریت زمان: زمانی که شما یک شرکت حسابداری یا حسابرسی را اداره می کنید، زمان بسیار مهم است. تاریخ های مهم زیادی برای پیگیری در زندگی کاری شما وجود دارند که از جمله آنها می توان گفت: دیدلاین پروژه ها، دیدلاین هایی که سازمان امور مالیاتی و شرکت های کارفرما تعیین می کنند، جلسات، تشکیل پرونده مالیاتی و ثبت نام الکترونیکی در نظام مالیاتی، دوره های تمدید مجوز و مهلت های ارسال اسناد. همچنین ممکن است در برخورد با برخی پروژه ها نیاز باشد تا چندین پروژه و وظایف آنها را ترکیب کرده و همگام پیش ببرید. به همین خاطر می بایست حتما زمان خود را بودجه بندی کرده و از تک تک لحظات خود استفاده صحیح کنید.
چگونه برای آموزش سافت اسکیل ها اقدام کنیم؟
حال که تا حدودی فهمیدیم مهارت های نرم مناسب یک حسابدار چیست، می خواهیم راجع به راه های آموزش چنین استعدادهایی بپردازیم. در این خصوص می توان به چند مسیر و راهکار زیر اشاره کرد که عبارتند از:
- در کلاس های آموزشی شرکت کنید: شما می توانید بخشی از این مهارت ها را به صورت تئوری و عملی در کلاس ها بیاموزید. در این حالت یک استاد راهنما به شما کمک می کند.
- در محیط های فراگیر و عمومی قرار گیرید: برای آنکه بتوانید با برخوردهای مختلف مردم و مشتریان روبرو شوید، بهتر است در محیط واقعی آن قرار گیرید. در این حالت می توانید بهتر مهارت های نرم مناسب یک حسابدار را درک کرده و اهمیت و نحوه استفاده از آن را بیاموزید.
- پله به پله قدم بردارید: نیازی نیست همه مهارت ها را یکجا بیاموزید. بلکه می توانید پله به پله و بنابر اولویت بندی شغلی و زندگی خود این کار را انجام دهید. مهم است که پیشرفت شما مداوم باشد.
- فیدبک دریافت کنید: یک راه حل خوب دیگر برای آنکه بتوانید مهارت های نرم مناسب یک حسابدار در خود را محک بزنید یا اصلاح کنید، فیدبک گرفتن است. از دیگران بخواهید که بگویند چرا از شما راضی بوده یا نیستند. سپس نسبت به بهبود آن اقدام کنید.
ما توصیه می کنیم به صفحه آموزش در سایت مربی حسابداری مراجعه کنید و آموزش های فوق العاده ای را در این صفحه ببینید و یاد بگیرید و استفاده کنید. تجربه چندین سال کار در رسته مدیریت ارشد مالی را در مربی حسابداری بیاموزید.
دیدگاهتان را بنویسید