چگونه یک حسابدار حرفه ای شویم؟ + 3 مهارت که باید بدانید
چگونه یک حسابدار حرفه ای شویم؟ در پاسخ به این پرسش، نکات مهمی وجود دارند که باید به آن توجه کنید. به عنوان مثال، باید بدانید حسابداری یک حرفه بسیار مهم برای کسب و کارهای مختلف است که در رده های شغلی مختلفی ارائه می شود. رسیدن به یک سطح قابل قبول در این مهارت، نیازمند آموزش است که در این بخش کمی راجع به آن صحبت می کنیم.
چگونه یک حسابدار حرفه ای شویم؟
تبدیل شدن به حسابدار موفق، پیش نیاز رسیدن به درآمدهای بالاتر و البته مسئولیت های بیشتر است که باید مطابق با یک نقشه راه انجام شود. حسابداران به شرکت ها، مدیران و سازمان های بزرگ کمک می کنند تا سوابق مالی را نگهداری و تجزیه و تحلیل نمایند. همچنین برحسب نوع جایگاه شغلی آنها، قوانین و مقررات مالیاتی نیز درنظر گرفته می شود. در سطح کلان تر، مدیران مالی در شرکت ها برای بودجه بندی و مدیریت هزینه ها و درآمدها در بخش های مختلف برنامه ریزی می کنند.
برای آنکه بفهمیم چگونه یک حسابدار حرفه ای شویم؟ لازم است پیش از هرچیز 2 نکته زیر را برای خود تبیین نماییم که عبارتند از:
- هدف: مهم است که بازار کار حسابداری خود را بشناسید. این نکته به شما کمک می کند تا مسیر شغلی که درنظر دارید را مشخص نموده و بر روی آن تمرکز کنید. در نتیجه، دسترسی به هدف شما در مدت زمان کمتری انجام می شود.
- آموزش مهارت ها: در راه تبدیل شدن به حسابدار حرفه ای، لازم است از نظر دانش تئوری و مهارت های نرم افزاری، آموزش ببینید. این کار یک پیش نیاز برای شما است تا بتوانید شایستگی لازم برای جایگاه های شغلی مختلف را داشته باشید.
یک فرد علاقمند به این حوزه کاری، باید به این موضوع توجه کند که مهارت حسابداری به شاخه های متعددی تقسیم می شود. از جمله می توان گفت: حسابداری عمومی، حسابداری خصوصی، حسابداری دولتی، حسابداری مالیاتی و حسابداری حقوقی. از آنجایی که مشاغل حسابداری طیف مختلفی از رده های شغلی را در برمی گیرند، فرد باید نسبت به تبیین دقیق هدف خود اقدام کند. برخی از جایگاه های شغلی در این حوزه کاری عبارتند از: تحلیلگر مالی، حسابرس مالی، حسابرس ممیزی، مدیر مالی، تحلیلگر بودجه و غیره اشاره کرد.
3 مهارتی که باید برای حسابداری موفق بدانید
چگونه یک حسابدار حرفه ای شویم؟ برای تکمیل پاسخ این پرسش، 3 تا از مهم ترین توانایی های هر حسابدار را در ادامه بیان می کنیم. آشنا شدن با این مهارت ها چه از نظر تئوری، عملی و حتی اجتماعی یکی از مراحلی است که باید بگذرانید.
- نرم افزار حسابداری: بدیهی است که هر فرد باید با ابزار حوزه کاری خود آشنا بوده و به آن عمل کند. استفاده از این نرم افزارها می تواند سرعت عملیات حسابداری را با تضمین دقت داده های آن تامین نموده و هزینه های انجام این کار را از نظر زمانی و مالی کاهش دهد.
- تسلط بر قوانین مالیاتی: یک حسابدار حرفه ای می بایست تمام جنبه های کاری شغل خود را درنظر بگیرد. یکی از مهم ترین مسائلی که همواره به آن برخورد خواهید کرد، قوانین مالیاتی هستند که عدم توجه به آنها، با جریمه و عوارض بسیار زیادی همراه خواهد بود. آگاهی از قوانین مالیات عملکردی، ارزش افزوده، تکالیفی که بر کسب و کارها تعیین شده و معافیت های مالیاتی از سرفصل های مهم در این بخش هستند.
- تسلط بر مهارت ارتباطی: یکی دیگر از توانایی هایی که در راهنمای شغلی حسابداری درنظر گرفته می شود، تسلط بر مهارت های اجتماعی است. این موضوع در جایگاه های شغلی بالاتر مانند مدیران و تحلیلگران مالی اهمیت بیشتری دارد. در این صورت فرد باید بتواند در انتقال صحیح اطلاعات، هماهنگی با مدیران دیگر بخش ها و کار تیمی عملکرد قابل قبولی را ارائه نماید.
دیدگاهتان را بنویسید